Wij zijn uw partner voor de inrichting van handelszaken, toonzalen, shop-in-shops, artsen-praktijken en horecazaken en hotels. Verwacht design en functionaliteit op een hoog niveau - ook als het heel snel moet gaan en binnen uw budget. Onze inrichting helpt uw omzet en werkbeleving te verbeteren. Onze realisaties zullen u overtuigen!

Groepspraktijk Villa Medica

In het kader van de huidige trend naar meer samenwerking tussen artsen besloten ook huisartsen Sven Van Remoortel en Tania D'Hollander uit Rijkevorsel om hun praktijkruimtes, gelegen in de privé woning achter zich te laten. Hun nieuwe praktijk is nu op een andere nabije locatie waardoor werk en privé makkelijker te scheiden zijn.

Schoen- en lederwarenwinkel Pedico in Geel

Beneens Alucon en Bouwbedrijf Beneens stonden in voor de volledige transformatie van dit historische pand in de Nieuwstraat in Geel in opdracht van de schoenenwinkel en lederwarenzaak Pedico. Het nieuwe pand combineert het historische gedeelte met een ecologische nieuwbouw met een groendak van 740m². Midden achteraan zorgt een enorme patio van de verdieping onder het gelijkvloers tot de twee etages erboven voor een natuurlijke lichtinval in het gehele pand. Hier ziet u CLT-Bouw op zijn best.

winkelinrichting pedico schoenwinkel schoenenwinkel inrichten inrterieur restauratie houtmassiefbouw, schrijnwerkawards monument restaureren interieur inrichting beneens clt houtbouw, reynaers aluminium ramen

Interieur- en designzaak Donum in Antwerpen

Wie belt Donum, de nationale referentie op het vlak van interieurinrichting en design, wanneer een nieuwe vestiging moet groeien uit een casco bouwschil?  Het antwoord is: ons.

Als locatie voor hun nieuwe Antwerpse showroom koos Donum een schitterend pand, het voormalige revalidatiecentrum APRA, aan de Frankrijklei uit. Bouwgroep Xior stripte het gebouw samen met M2 Architecten volledig. De oude slaapzalen, operatiekwartieren, gangen en sportzalen maken in 2013 plaats voor 207 luxueuze studentenkamers, een bibliotheek, filmzaal, studieruimte, multimediakamer, studentencafé en binnenplein. Op het dak is er zelfs een sportveld. En op de benedenverdieping en in de kelder bevindt zich vanaf heden de nieuwe Donum-winkel – waarop wij bij Bouwbedrijf Beneens bijzonder trots zijn.

Interieurzaak interieurinrichting winkelinrichting design renovatie winkel kantoor toonzaal beneens donum antwerpen

Inrichting kapsalon Omme & Famme

Kapsalon Omme en Famme is een streling voor het oog door het knappe design en de hoogwaardige materialen en afwerkingsgraad. De verschillende functies en processen zijn mooi opgedeeld. De keuze voor hout geeft het strakke concept toch een warme uitstraling. Een centrale box-in-shop geeft voldoende compartimentering zonder het ruimtegevoel negatief te beïnvloeden. Bij Omme en Famme is kappen niet alleen een dienst maar ook een beleving! 

Inrichting kapsalon Omme & Famme kapperszaak beneens interieur

Inrichting Juwelierszaak

Bij de inrichting van deze juwelierszaak in Geel werden verschillende zones afgebakend waar telkens variaties op het design werden gecreëerd. Een opvallend element is het gebruikt van leer op de flank van de meubels en op enkele muren, een stijlknipoog naar met de presentiematjes. Het hele concept straalt rust, discretie en klasse uit. Kijk naar de fotoreportage en oordeel zelf. 

inrichting handelszaak juwelier huybrechts geel beneens

Kledingzaak MarieFleur

Deze centrale toog is terecht de blikvanger in het interieur van kledingzaak MarieFleur. Het horizontale lijnenspel in het centrale deel geeft de toog extra cachet. We kozen voor hout in combinatie met natuursteen voor een authentieke uitstraling. Voor de shopcorners gaven we een nieuwe invulling aan het thema lambrisering. De ruwe planken geven een mooi contrast met de witte wanden.

Design boetiek Antwerpen

In deze boetiek van de gerenommeerde modeontwerper Christian Wijnants schitteren zijn ontwerpen. Bij het design en de uitvoering van de werken werd een discrete industriële stijl nagestreefd die toch verfijning biedt door subtiele details, zonder dat deze van de kledingstukken afleiden.

Lichtinval speelde een grote rol - zowel daglicht als kunstlicht. De afwerkingsgraad was cormpromisloos hoog - zoals het ook voor een modelabel van dit niveau betaamt. 

winkelinrichting interieur boetiek

Winkel in Leuven

Voor kledingzaak Patio in Leuven realiseerden we de volledige renovatie en uitbreiding van een statig herenhuis op de Bondgenotenlaan als woon-en handelszaak. In het design stonden lichtinval en een elegante combinatie van oude en innovatieve elementen samen. er werd veel gewerkt met grote glaspartijen. De achterbouw werd voorzien van een groendak. De langgerekte winkelruimte geeft door de doordachte lichtkeuze een open ruimtegevoel.

Winkel inrichten Leuven

Pagina's