Wij zijn uw partner voor de inrichting van handelszaken, toonzalen, shop-in-shops, artsen-praktijken en horecazaken en hotels. Verwacht design en functionaliteit op een hoog niveau - ook als het heel snel moet gaan en binnen uw budget. Onze inrichting helpt uw omzet en werkbeleving te verbeteren. Onze realisaties zullen u overtuigen!

Interieur restaurant Ardent

Op de trendy Dageraadplaats verzorgden wij het interieur van restaurant Ardent naar een ontwerp van Hugo Interieurvormgeving.

Gelegen op de Dageraadplaats, in het kloppende hart van de Antwerpse wijk Zurenborg, bevindt zich restaurant Ardent. Zo’n 6 jaar geleden opende Wouter van Steenwinkel zijn Ardent, een vaste waarde op de drukke Dageraadplaats. Temidden van de cafés en brasseries zorgt hij voor het gastronomische luik. 

Kledingzaak Dresscode

Onze interieurploeg stak deze kledingzaak in een nieuw kleedje. Door het gebruik van materialen in lichte kleuren, afwisselend houtkleur en wit, werd een open ruimtebeleving gerealiseerd. De afwerkingsdetails van de meubels en schabben, de verborgen technieken, alsook de kwaliteit van de materialen en de kleine interieurdetails, tonen dat je hier voor nieuwe look en een mooie dresscode aan het juiste adres bent.

winkelinrichting interieur boetiek dresscode beneens kledingzaal

U Hotel Antwerpen

Twee-sterrenchef Viki Geunes en mediafiguur Hans Otten sloegen de handen in elkaar en bieden een ervaring waarin Happiness, Accessibility, Openness en Food Experience centraal staan. Het is een restaurant geworden dat niet zomaar een restaurant is en een hotel dat meer is dan enkel een slaapgelegenheid. Het is een plek die eerder een ontmoetingsplaats is. Een plaats in een leuke omgeving, waar iedereen de hele dag terecht kan om gelijk welke reden: ontspanning, werk, liefde, ontdekking.

Groepspraktijk Villa Medica

In het kader van de huidige trend naar meer samenwerking tussen artsen besloten ook huisartsen Sven Van Remoortel en Tania D'Hollander uit Rijkevorsel om hun praktijkruimtes, gelegen in de privé woning achter zich te laten. Hun nieuwe praktijk is nu op een andere nabije locatie waardoor werk en privé makkelijker te scheiden zijn.

Schoen- en lederwarenwinkel Pedico in Geel

Beneens Alucon en Bouwbedrijf Beneens stonden in voor de volledige transformatie van dit historische pand in de Nieuwstraat in Geel in opdracht van de schoenenwinkel en lederwarenzaak Pedico. Het nieuwe pand combineert het historische gedeelte met een ecologische nieuwbouw met een groendak van 740m². Midden achteraan zorgt een enorme patio van de verdieping onder het gelijkvloers tot de twee etages erboven voor een natuurlijke lichtinval in het gehele pand. Hier ziet u CLT-Bouw op zijn best.

winkelinrichting pedico schoenwinkel schoenenwinkel inrichten inrterieur restauratie houtmassiefbouw, schrijnwerkawards monument restaureren interieur inrichting beneens clt houtbouw, reynaers aluminium ramen

Interieur- en designzaak Donum in Antwerpen

Wie belt Donum, de nationale referentie op het vlak van interieurinrichting en design, wanneer een nieuwe vestiging moet groeien uit een casco bouwschil?  Het antwoord is: ons.

Als locatie voor hun nieuwe Antwerpse showroom koos Donum een schitterend pand, het voormalige revalidatiecentrum APRA, aan de Frankrijklei uit. Bouwgroep Xior stripte het gebouw samen met M2 Architecten volledig. De oude slaapzalen, operatiekwartieren, gangen en sportzalen maken in 2013 plaats voor 207 luxueuze studentenkamers, een bibliotheek, filmzaal, studieruimte, multimediakamer, studentencafé en binnenplein. Op het dak is er zelfs een sportveld. En op de benedenverdieping en in de kelder bevindt zich vanaf heden de nieuwe Donum-winkel – waarop wij bij Bouwbedrijf Beneens bijzonder trots zijn.

Interieurzaak interieurinrichting winkelinrichting design renovatie winkel kantoor toonzaal beneens donum antwerpen

Pagina's