Scholen, sporthallen, zwembaden, zorgcentra, renovatieprojecten of nieuwbouw – aan ons heeft u een goede partner. Onze troeven zijn onze kwaliteit en onze totaalkijk op alle soorten bouwprojecten in hun natuurlijke context. Altijd inbegrepen: strakke timing, volledige transparantie en een correct lastenboek. Overtuig u via onze referenties!

Duurzame industriële loods

De houtskeletbouwloods Teunenberg is in zijn ontwerp volledig bio-ecologisch en klimaatneutraal geconcipieerd, wat niet evident is voor een publiek gebouw met een semi-industrieel karakter. Het ontwerp in moderne, functionele architectuur past ondanks zijn monumentaliteit in de natuurlijke omgeving. Bij de materiaalkeuze stond compromisloze duurzaamheid centraal, tot in de details toe. De loods is bovendien deel van een ecosysteem met o.a. natuurlijk waterzuivering. Dit alles maakt het gebouw een toonbeeld van duurzame innovatie en een terechte winnaar van de schrijnwerkawards 2016!

houtbouw loods duurzaam energieneutraal beneens hal houtmassiefbouw, CLT

Thomas More Geel

Voor Thomas More in Geel renoveerden we de verouderde agora en ontvangstruimte. Wat het technische plaatje betreft, lag de uitdaging erin om de akoestiek te verbeteren. Maar tezelfdertijd moesten een moderne look en feel en functionaliteit hand in hand gaan.

Inrichting school: Thomas More Geel

Thomas More Mechelen

Voor de campus van Thomas More in Mechelen voerden wij een grondige renovatie uit. We realiseerden de inrichting van de multimediale leslokalen, vergaderruimtes en wachtruimtes en de praktijkleslokalen (verpleegkunde). Bijzondere aandacht ging naar de akoestische demping van de leslokalen. Functionele architectuur met strakke elementen en industriële look geven dit lesgebouw een bijzondere uitstraling.

 

Inrichting school: Thomas More Mechelen

Openbare Bibliotheek Westerlo

De Openbare Bibliotheek van Westerlo werd heringericht en beter afgestemd op de wijzigende functies en behoeftes van de gebruikers. Zo zijn er gescheiden computereilanden voorzien voor zoekopdrachten in catalogi als ook voor algemeen surfen. Zelf uitchecken en inchecken van bibmateriaal is meer en meer een trend aan het worden. Daarom voorzagen wij in- en uitcheckpunten. Deze werden op verschillende staanhoogtes gemaakt zodat ook de kleintjes en mindervaliden eenvoudig hun boeken, films en strips zelfstandig kunnen registreren.

Bibliotheek inrichten

Basisschool De Kriebel in Olen

Voor deze basisschool in Olen deden we een bijzondere inspanning op het vlak van duurzame en energie-efficiënte bouwmethodes om de ecologische voetafdruk van het schoolgebouw te beperken. Dit gebeurde al consequent vanaf de ontwerpfase en werd door de juiste materiaal- en techniekenkeuze doorgezet. Het E-peil van deze school mag dan ook als voorbeeld gelden voor andere constructies in de toekomst. Maar bovendien wordt aan de opgroeiende jeugd een goed signaal gegeven dat zuinig en efficiënt omspringen met energie een vanzelfsprekendheid moet worden.

Inrichting scholen pps bouw school klaslokaal inrichten leslokaal klaslokalen leslokalen

Pagina's