Beneens Alucon en Bouwbedrijf Beneens stonden in voor de volledige transformatie van dit historische pand in de Nieuwstraat in Geel in opdracht van de schoenenwinkel en lederwarenzaak Pedico. Het nieuwe pand combineert het historische gedeelte met een ecologische nieuwbouw met een groendak van 740m². Midden achteraan zorgt een enorme patio van de verdieping onder het gelijkvloers tot de twee etages erboven voor een natuurlijke lichtinval in het gehele pand. Hier ziet u CLT-Bouw op zijn best.

Voor het buitenschrijnwerk gebruikten we de speciale Reynaers aluminium-op-houtprofielen CW50 On Wood. In dit project konden we alle business units samen laten werken en bereikten we een resultaat dat de bescherming van bouwkundig erfgoed verbindt met architecturale en ecologische innovatie. Even belangrijk was echter de commerciële insteek: de grote open winkelruimtes op verscheidene niveaus maken het er prettig toeven voor de klanten. En dat doet kopen!

Voor meer informatie: download de volledige projectbeschrijving. 

Interesse? Wij bellen u!