Op de trendy Dageraadplaats verzorgden wij het interieur van restaurant Ardent naar een ontwerp van Hugo Interieurvormgeving.

Gelegen op de Dageraadplaats, in het kloppende hart van de Antwerpse wijk Zurenborg, bevindt zich restaurant Ardent. Zo’n 6 jaar geleden opende Wouter van Steenwinkel zijn Ardent, een vaste waarde op de drukke Dageraadplaats. Temidden van de cafés en brasseries zorgt hij voor het gastronomische luik.

 

Op Valentijnsdag 2019 heropende hij de zaak met een volledig nieuw interieur.

Ardent staat voor vurig en gepassioneerd, in de keuken vertaalt Wouter dit naar passie voor (h)eerlijke, pure gerechten en respect voor lokale, seizoensgebonden producten. Om de filosofie en identiteit van Ardent meer tot uiting te laten komen werd Hugo Interieurinrichting benaderd voor een totale nieuwe look van het restaurant. Wij mochten dit prachtig ontwerp bouwen.

In het interieur werden echte materialen als natuursteen en hout gekozen – een kolfje naar de hand van onze medewerkers. Het “vlammende” karakter van het natuursteen en het verbrande hout kenmerken het vurige karakter van het restaurant. Het messing van de verlichting heeft een hoogwaardige uitstraling, symboliseert warmte en past daarmee uitermate goed bij Ardent. In de kleurstelling werd er echter niet gekozen voor kleuren die men associeert met vuur. De interieurarchitect vond het belangrijk het natuurlijke karakter en de puurheid van Ardent te benadrukken, groen als accentkleur belichaamt dit en is complementair aan eerlijk koken. Daarnaast creëert het een rustgevend kader, dit geeft de gerechten alle kans om te schitteren

hwww.hugointerieurvormgeving.nl/

Activiteit: 

Interesse? Wij bellen u!