Visie

Duurzaam bouwen

 

Wij beperken ons niet tot stenen stapelen: wij bouwen aan uw welvaart en welzijn met respect voor onze leefomgeving en onze eindige grondstoffen. We willen onze aarde voor onze klein- en achterkleinkinderen even leefbaar en mooi achterlaten als we ze zelf kregen en proberen dat naar onze bedrijfsactiviteiten te vertalen.

Goed zijn in goede dingen doen. Dit is voor ons de essentie van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Duurzaamheid zit in de genen van ons familiebedrijf zit. We proberen onze ecologische voetafdruk tot een minimum te herleiden en investeren continu in optimalisatie van onze productieprocessen. Wij praten niet alleen over het Cradle to Cradle principe, maar zetten het in de praktijk om.

Ons engagement voor duurzame bedrijfsvoering wordt ook buiten de sector door onafhankelijke organisaties, universiteiten en ngo’s geroemd. In de nieuwsrubriek kan u hierover meer informatie vinden.

We zijn een pilootbedrijf van het Sustatool duurzaamheidsmanagement project van de Vlaamse Overheid en delen onze kennis graag met collega's uit de sector.