We zijn trots dat we konden meewerken aan dit schitterende project te Leuven.  Het doel van de eigenaars was om een nul energiewoning te ontwerpen, maar zodanig dat de nul-balans op een slimme manier wordt bereikt. Lees hier het verhaal! Eenvoudigweg de balans laten kloppen op jaarbasis betekent in ons klimaat maar al te vaak grote pieken in de vraag tijdens de koude periode en grote pieken in de levering aan het net tijdens de zonnige dagen. Dergelijke pieken geven een onstabiele situatie op het net en maken planning van electriciteitsproductie erg moeilijk, tenminste als we ervan uit gaan dat we niet alleen zijn met dergelijke praktijken. Vandaar dus het idee om de balans op korte tijdsintervallen te laten kloppen en dus te zorgen voor een momentane netto in- en uitstroom. Wij tekenden voor het interieur. Beneens Alucon deed het schrijnwerk.