Schoenen Slaets uit Heist-op-den-Berg opent vrijdag zijn vernieuwde winkel die ook aanzienlijk werd vergroot. De renovatie werd uitgevoerd door Beneens uit Olen. Schoenen Slaets maakt deel uit van een familiebedrijf dat actief is op drie locaties: in Heist-op-den-Berg, Tremelo en Bonheiden. De winkel van Heist werd in 1980 geopend door de grootvader van Valérie Slaets, die nu samen met haar vader Guy Slaets de winkel uitbaat.

De zaakvoerders grepen het 35-jarig bestaan van de winkel aan om de zaak ingrijpend te vernieuwen.”Voor de renovatie hebben ze gekozen voor een samenwerking met Beneens, een ervaren partner in winkelrenovatie en totaalprojecten”, zegt Innes Borghs van Beneens.

“Samen met de interieurarchitect van Beneens werd een voorontwerp opgemaakt. Omdat de oppervlakte vrij groot is, is er veel aandacht gegaan naar de juiste opstelling en organisatie. We hebben acht weken intensief gewerkt aan de vernieuwing. Met haar vernieuwde winkel zal de familie Slaets haar klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Het assortiment is nu ook uitgebreider dan voorheen en de winkeloppervlakte is vergroot van 450 tot 750 m².”

De klanten van Schoenen Slaets kunnen nu in een meer aangename sfeer winkelen. “Er is gekozen voor duurzame materialen zoals steentapijt en voor dimbare LED-verlichting. Alle meubels zijn ingefreesd en voorzien van een LED-strip waardoor alle schoenen goed zichtbaar zijn. De kasten kregen verschillende kleuren om de diversiteit van de producten te benadrukken: mannen, vrouwen, kinderen, jeugd, sport en comfort kregen elk hun eigen kleur.” (Bron: Made in Mechelen)

BEKIJK HIER DE LEUKE VIDEOCLIP DIE SCHOENEN SLAETS OVER DE RENOVATIE MAAKTE !