De Zagerij

Woonerf de MAALDERIJ - oevel

IN ONTWIKKELING

In het hartje van Oevel, op een boogscheut van het gezellige St-Michielsplein, en naast woonerf de Zagerij zal een nieuw project ontstaan: De Maalderij. Net zoals zijn buur biedt dit woonerf op een bijzondere locatie u luxe, geborgenheid, privacy en het veilige gevoel om tot een grotere woongemeenschap te behoren.  De Zagerij bestaat uit negen appartementen in een smaakvolle en tijdloze architectuur en een hoogstaande afwerking met uitzonderlijke aandacht voor energiezuinigheid en innovatieve materialen.

De verschillende types appartementen passen zich aan uw wensen en noden. Naast individualiteit staat ook toegankelijkheid centraal in het ontwerp. Zo zijn alle verdiepingen met een lift bereikbaar en werden drempels vermeden. Ook bij het ontwerp van de badkamers kan aandacht besteed worden aan speciale wensen.

 


Vacatures

PROJECT ST. ROCHUS - AARSCHOT

Pal in het historische centrum van Aarschot ontstaat de nieuwbouwresidentie Sint Rochus met negen luxueuze appartementen! De appartementen hebben een uitzonderlijke ligging op wandelafstand van de markt van Aarschot en onmiddellijke verbinding met verschillende verbindingswegen en openbaar vervoer. Alle belangrijke handelszaken zijn op wandelafstand en u geniet van een uitzicht op de kerk en het parkje!

Architect Bart Machen tekende de plannen. Voor meer informatie verwijzen we u naar de site van Century 21.

Wees er snel bij! Er zijn nog maar twee appartementen te koop! Zie voor het aanbod hier.

 


De Zagerij

Woonerf de zagerij - oevel

100% VERKOCHT

In het hartje van Oevel, op een boogscheut van het gezellige St-Michielsplein, ontstaat het woonerf De Zagerij. Dit project op een bijzondere locatie biedt u luxe, geborgenheid, privacy en het veilige gevoel om tot een grotere woongemeenschap te behoren.  De Zagerij omvat vier gebouwen met elk vijf appartementen in een smaakvolle en tijdloze architectuur en een hoogstaande afwerking met uitzonderlijke aandacht voor energiezuinigheid en innovatieve materialen.

De Zagerij is volledig verkocht.