Voor de nieuwbouw of (eco) renovatie van uw kantoren, bedrijfsgebouwen en hallen leggen wij al onze expertise in de schaal en zorgen voor een feilloze timing zodat u tijdens de werken uw activiteiten verder kan uitvoeren. Wij denken mee binnen uw wensen en budget. Uw gebouwen zijn uw visitekaartje - vertrouw ze aan ons toe!

Duurzame industriële loods

De houtskeletbouwloods Teunenberg is in zijn ontwerp volledig bio-ecologisch en klimaatneutraal geconcipieerd, wat niet evident is voor een publiek gebouw met een semi-industrieel karakter. Het ontwerp in moderne, functionele architectuur past ondanks zijn monumentaliteit in de natuurlijke omgeving. Bij de materiaalkeuze stond compromisloze duurzaamheid centraal, tot in de details toe. De loods is bovendien deel van een ecosysteem met o.a. natuurlijk waterzuivering. Dit alles maakt het gebouw een toonbeeld van duurzame innovatie en een terechte winnaar van de schrijnwerkawards 2016!

houtbouw loods duurzaam energieneutraal beneens hal houtmassiefbouw, CLT

Houthandel Luyten

Het eerste kwaliteit hout kon de bouwheer natuurlijk zelf uitkiezen. Voor de plaatsing werd beroep gedaan op Bouwbedrijf Beneens uit Olen, dat een sterke schrijnwerkafdeling heeft en heel wat ervaring met gevelbekleding in houtsoorten. De architect van dit project was Jef Beneens, waardoor realisatie en ontwerp een beetje een familiezaak werd voor het bouwbedrijf.

De bouwheer had een duidelijke esthetische visie op het lijnenspel van de houten beplanking. De planken moesten van de voorgevel tot de achtergevel perfect gecalibreerd doorlopen over het dak. De planken Ze waren bovendien erg smal om een slank effect te bereiken.

Inrichting bedrijven houtbouw gevelbekleding beplanking algemene bouwwerken bedriijfsgebouw

Kantoorgebouw

Voor Codipack in Olen realiseerden we een nieuw bedrijfsgebouw dat volledig geschikt is voor “het nieuwe werken”. Aantrekkelijke wachtruimtes, een vergaderzaal, een teamroom, creatieve hoeken, een keuken enz. maken het tot een multifunctioneel geheel. Open ruimtes en veel licht en transparantie stonden centraal in het ontwerp. Naast het interieur deden we ook de aanpassingswerken om het bestaande gebouw qua ruimtegevoel te moderniseren. Als bouw- en interierbedrijf hebben we voor zo'n gemengde projecten een extra troef bij de snelle en gecoördineerde uitvoering.

\>
kanttorinrichting, kantoor inrichten olen, codipack beneens renovatie kantoorgebouw interieur

Advocatenkantoor Antwerpen

Door de keuze voor hout met mooie nerf straalt het interieur van deze advocatenpraktijk rust en zekerheid en ook de degelijkheid die men met het beroep associeert.  In de inrichting werd gekozen voor veel licht en ruimte maar door de glazen scheidingswanden is de discretie ook gewaarborgd.  Een bijzonder detail biedt ontvangstbalie in de receptie en wachtruimte. Hier wordt de klasse van hout nog versterkt door de keuze voor natuursteen. In dit interieurproject werd elke mogelijke nuttige ruimte benut voor ingemaakte dossierkasten. Het resultaat mag er wezen. 

Advocatenkantoor Antwerpen inrichten

Thomas More Geel

Voor Thomas More in Geel renoveerden we de verouderde agora en ontvangstruimte. Wat het technische plaatje betreft, lag de uitdaging erin om de akoestiek te verbeteren. Maar tezelfdertijd moesten een moderne look en feel en functionaliteit hand in hand gaan.

Inrichting school: Thomas More Geel

Inrichting Lokettenzaal Vlaams Parlement

De lokettenzaal werd in 1937 ontworpen door Victor Bourgeois, de hoofdvertegenwoordiger van het Belgische modernisme. Met deze zaal, ‘De Loketten’, wilde Victor Bourgeois “de dimensies van de straten van de stad overnemen binnen het gebouw om zo een publieke binnenruimte te creëren”. Verder zei hij daarover: “De Loketten is de meest symbolische ruimte van het gebouw, de plek waar de administratie in contact komt met het publiek”.

winkelinrichting

Pagina's