Waarom hout?

Houten schrijnwerk biedt maximale esthetiek en authenticiteit. Hout is een levend, duurzaam materiaal dat warmte, rust en welbehagen uitstraalt. Het is stevig, van nature vochtregulerend en een goede thermische en akoestische isolator. U heeft veel keuzemogelijkheden qua houtsoort, profielvorm, glas en afwerking.

Ons houten schrijnwerk is een paradepaardje van de firma. Hier zetten we onze stielkennis in en bieden bijna oneindige mogelijkheden in design in combinatie met de strengste isolatienormen (o.a. passiefbouw). We investeren veel in onze schrijnwerkers maar ook in hoogtechnologische machines. Zo kunnen we tegen competitieve prijzen de beste kwaliteit leveren. Vanzelfsprekend bieden wij FSC® gecertificeerd hout aan.

Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of restauratie van monumenten, onze persoonlijke aanpak, onze passie voor hout en de professionele manier waarmee we elke klant in zijn keuze begeleiden, is steeds inbegrepen. Onze flexibele productie kan grote projecten zoals geklasseerde kloosters, kastelen of stadsvilla’s aan, maar eveneens de kleinere renovaties of nieuwbouw. Met sommige van onze projecten wonnen we prestigieuze design- en architectuurprijzen.

Wij vertrouwen de plaatsing van ons schrijnwerk alleen aan onze eigen mensen toe. Onze teams werken efficiënt en voorzichtig. Daardoor bent u als klant zeker van een perfecte afwerking en kwaliteit. Ontdek in onze brochure waarom wij het verschil maken!