Uw eigendom in goede handen

Renovaties van bestaande gebouwen vragen een totaal andere aanpak dan nieuwbouw en leveren soms serieuze uitdagingen op. Onze ervaren projectleiders en ingenieurs zijn echter op alles voorbereid.

Ook bij een renovatie vertrekken we steeds vanuit uw behoefte en verwachting. Of het nu gaat om kantoorgebouwen, flatgebouwen, oude villa’s of stadswoningen: u kan bij ons terecht voor een totale oplossing met een betrouwbare aanspreekpartner. Dankzij onze verschillende bedrijfseenheden en de ervaring en kennis van onze goed opgeleide werknemers is uw renovatie bij ons in goede handen.

We helpen u ook graag bij het omvormen van uw eigendom tot een energiezuinig pand, waarbij we zowel de technische haalbaarheid als de financiële rendabiliteit duidelijk aftoetsen.

Ook beschermde monumenten en waardevolle gebouwen zijn bij ons in goede handen. We hebben een lange ervaring met de zorgzame restauratie van kostbaar bouwkundig erfgoed. We laten u graag kennismaken met enkele van onze prachtige restauraties in opdracht van bedrijven, openbare besturen en particulieren.