Interieur restaurant Ardent

Op de trendy Dageraadplaats verzorgden wij het interieur van restaurant Ardent naar een ontwerp van Hugo Interieurvormgeving.

Gelegen op de Dageraadplaats, in het kloppende hart van de Antwerpse wijk Zurenborg, bevindt zich restaurant Ardent. Zo’n 6 jaar geleden opende Wouter van Steenwinkel zijn Ardent, een vaste waarde op de drukke Dageraadplaats. Temidden van de cafés en brasseries zorgt hij voor het gastronomische luik. 

Oud Badhuis Antwerpen

Het Oude Badhuis aan het Stuivenbergplein dateert van 1922. Toen was het effectief een badhuis. In de jaren ‘90 werd het omgetoverd tot een ontmoetingscentrum, wat het tot op vandaag nog is. Naast vergaderruimtes zijn er onder meer een grote zaal voor optredens, theater en evenementen, alsook een danszaal en een polyvalente ruimte. Het is het trfepunt voor het verenigingsleven.

Kledingzaak Dresscode

Onze interieurploeg stak deze kledingzaak in een nieuw kleedje. Door het gebruik van materialen in lichte kleuren, afwisselend houtkleur en wit, werd een open ruimtebeleving gerealiseerd. De afwerkingsdetails van de meubels en schabben, de verborgen technieken, alsook de kwaliteit van de materialen en de kleine interieurdetails, tonen dat je hier voor nieuwe look en een mooie dresscode aan het juiste adres bent.

winkelinrichting interieur boetiek dresscode beneens kledingzaal

U Hotel Antwerpen

Twee-sterrenchef Viki Geunes en mediafiguur Hans Otten sloegen de handen in elkaar en bieden een ervaring waarin Happiness, Accessibility, Openness en Food Experience centraal staan. Het is een restaurant geworden dat niet zomaar een restaurant is en een hotel dat meer is dan enkel een slaapgelegenheid. Het is een plek die eerder een ontmoetingsplaats is. Een plaats in een leuke omgeving, waar iedereen de hele dag terecht kan om gelijk welke reden: ontspanning, werk, liefde, ontdekking.

Groepspraktijk Villa Medica

In het kader van de huidige trend naar meer samenwerking tussen artsen besloten ook huisartsen Sven Van Remoortel en Tania D'Hollander uit Rijkevorsel om hun praktijkruimtes, gelegen in de privé woning achter zich te laten. Hun nieuwe praktijk is nu op een andere nabije locatie waardoor werk en privé makkelijker te scheiden zijn.

Pagina's