Thuis in binnenhuisinrichting en winkelinrichting

Particuliere projecten, winkelinrichting, kantoren of praktijkruimtes… Bij Bouwbedrijf Beneens bent u aan het juiste adres om uw interieurproject te realiseren.

Wij stellen uw wensen centraal en proberen een interieurproject te realiseren dat aansluit bij alle behoeftes op vlak van design, functionaliteit, gewenste materialen en natuurlijk het budget! Voor sommige projecten komt alleen hoogwaardig materiaal en extravagant materiaal in aanmerking, voor andere projecten ligt de focus dan weer op functionaliteit en kostprijs. Ook projecten voor ketens met tientallen verkoopspunten vormen geen probleem.

Onze planning is steeds strak, maar haalbaar en we zorgen ook dat ze gehaald word! We weten dat tijd geld is en een te late opening door vertraging is onacceptabel. We durven dit ook te beloven want als algemene bouwonderneming met verschillende business units kunnen we probleemloos heel flexibel verschillende gespecialiseerde ploegen in zetten waar en wanneer het nodig is. Eventuele onvoorziene omstandigheden worden zo zonder problemen opgelost.

Ook de inrichting van uw kantoren, praktijkruimtes en ontvangstzones hebben een rechtstreekse invloed op het welbehangen van uw werknemers en hun productiviteit en het gemoed van uw gasten en klanten. Voor uw privéwoning realiseren wij al uw dromen, eventueel in samenspraak met uw of onze eigen architecten.

Kijk ook wat onze extra diensten voor u kunnen betekenen: Winkelinrichting als dienst