Duurzame industriële loods

De houtskeletbouwloods Teunenberg is in zijn ontwerp volledig bio-ecologisch en klimaatneutraal geconcipieerd, wat niet evident is voor een publiek gebouw met een semi-industrieel karakter. Het ontwerp in moderne, functionele architectuur past ondanks zijn monumentaliteit in de natuurlijke omgeving. Bij de materiaalkeuze stond compromisloze duurzaamheid centraal, tot in de details toe. De loods is bovendien deel van een ecosysteem met o.a. natuurlijk waterzuivering. Dit alles maakt het gebouw een toonbeeld van duurzame innovatie en een terechte winnaar van de schrijnwerkawards 2016!

houtbouw loods duurzaam energieneutraal beneens hal houtmassiefbouw, CLT

Schoen- en lederwarenwinkel Pedico in Geel

Beneens Alucon en Bouwbedrijf Beneens stonden in voor de volledige transformatie van dit historische pand in de Nieuwstraat in Geel in opdracht van de schoenenwinkel en lederwarenzaak Pedico. Het nieuwe pand combineert het historische gedeelte met een ecologische nieuwbouw met een groendak van 740m². Midden achteraan zorgt een enorme patio van de verdieping onder het gelijkvloers tot de twee etages erboven voor een natuurlijke lichtinval in het gehele pand. Hier ziet u CLT-Bouw op zijn best.

winkelinrichting pedico schoenwinkel schoenenwinkel inrichten inrterieur restauratie houtmassiefbouw, schrijnwerkawards monument restaureren interieur inrichting beneens clt houtbouw, reynaers aluminium ramen

Kantoorgebouw te Olen

We geloven zeer sterk in de toekomst van CLT-bouw, daarom hebben we ons eigen kantoorgebouw in deze techniek opgetrokken. 

Wat we onze klanten altijd aanraden, hebben we hier zelf in de praktijk gebracht. We werken met hoogwaardige materialen en zorgen voor maximale energiezuinigheid. De energie die we nodig hebben voor elektriciteit en verwarming van dit gebouw wekken we volledig zelf op.

beneens clt houtbouw kantoor kantoorinrichting duurzaam bouwen