U vraagt. Wij bouwen

We beheersen alle aspecten van de bouwwereld voor zowel nieuwbouw als renovatie: woning- en villabouw, appartementen, kantoren, scholen en industriebouw.

We hebben verschillende bouwteams voor alle fases van uw project die aangestuurd worden door onze bekwame projectleiders. Door de synergie van onze verschillende business units kunnen we werken snel en efficiënr uitvoeren.

Bij grote projecten doen wij beroep op ons netwerk van onderaannemers of partners We kiezen bewust voor betrouwbare en degelijke onderaannemers uit eigen streek waarmee we al vele (soms tientallen !) jaren samenwerken.

Wij kunnen bouwen volgens de BEN30-norm, een standaard die vanaf 2021 verplicht wordt voor alle nieuwbouwwoningen. Het getal 30 slaat op het E-peil van de woning. De BEN-30 norm vraagt extra inspanningen naar isolatie toe zodat de gebouwen weinig energie nodig hebben om verwarmd te worden en een deel van het energieverbruik moet lokaal opgewekt worden.

We kunnen op wens nog een stapje verder gaan dan de BEN-norm. We zijn een klasse 8 erkende aannemer. Bij grote projecten kunnen we een BREAAM audit laten uitvoeren. BREAAM staat voor Building Research Establishment Environmental Assessment Methodology. Het is een methode om de duurzaamheid van een gebouw vanuit een “holistische” visie te benaderen.